De Beste Aardbeienslof van Nederland

Dit voorjaar daagde zachtfruitkeurmerk Prestige alle Nederlandse bakkers en patissiers uit om een van de meest traditionele recepten in de bakkerij – de aardbeienslof – een nieuwe, originele twist te geven. Bijna vijftig creaties werden tijdens de finale op 26 mei beoordeeld. De jury, bestaande uit de top van de Nederlandse patisserie, was unaniem: Ruben Koelman van banketbakkerij Wim Koelman Brood-Bakket-Bonbons uit Heemskerk maakte de beste aardbeienslof van Nederland 2021!

Terugblik

Bekijk foto-album

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Begin van een mooie traditie

Juryvoorzitter Hidde De Brabander kijkt tevreden terug op de wedstrijd. “Er waren enorm veel aanmeldingen, wat echt bijzonder is voor een nieuwe wedstrijd. Fantastisch dat er zoveel animo voor was! De kwaliteit van de inzendingen was ook hoog. Alle deelnemers hebben de uitdaging opgezocht. Bij de ene inzending lag de focus vooral op smaak, bij de ander op de presentatie, mooi om te zien. Wat ons als jury betreft was dit het begin van een mooie nieuwe traditie om patisserieklassiekers in een nieuw jasje te steken!”

Niks missen over een volgende editie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van de Beste Aardbeienslof van Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

Masterclasses

In voorbereiding naar de Beste Aardbeienslof van Nederland geven patissiers Bart de Gans, Jurgen Koens en Hidde de Brabander inspiratie en tips & tricks voor de perfecte basis, een culinaire variant of een vegan slof van de toekomst.

Inspiratie

Onze jury

De jury bestaat uit:

Hidde de Brabander

Meester Patissier

Jurgen Koens

Prestige ambassadeur en patissier

Bart de Gans

Patissier en lid van Nederlands Patisserie Team

Jan van den Elzen

Aardbeienteler van Prestige