Bedankt voor je aanmelding.

  1. Binnenkort ontvang je per post een pakket met alle informatie en voorwaarden en daarin een Taartdoos Slof van 25x10x9cm waarin de inzending moet passen. Lees het wedstrijdreglement goed door.
  2. Ga aan de slag met een unieke aardbeienslof van eigen deeg.
  3. Maak een korte beschrijving (maximaal 40 woorden) over jouw aardbeienslof. Vermeld hierin o.a. de gebruikte technieken en de elementen die je verwerkt hebt in je aardbeienslof. De beschrijving wordt uitgedeeld aan de juryleden tijdens het beoordelen van de aardbeiensloffen in de voorronde. Stuur je definitieve aardbeienslof-omschrijving uiterlijk vóór 21 mei 2021 naar info@prestigefruit.com o.v.v. “Beschrijving aardbeienslof” en vermeld hierbij de naam die bij de aanmelding is opgegeven.
  4. Breng jouw creatie op 26 mei vóór 11:00 uur op één van de inleverlocaties, zodat de jury elke slof kan proeven en beoordelen. De inleverlocaties zijn verspreid over Nederland en worden binnenkort bekend gemaakt.
  5. Tijdens de finale-livestream op 26 mei maakt Prestige de winnaar van de Beste Aardbeienslof van Nederland bekend.

Deel je aanmelding

Download de speciale afbeeldingen, deel deze op social media met #debesteaardbeienslof en laat zien dat je meedoet aan de Beste Aardbeienslof van Nederland.

Download

 

Masterclasses

De aardbeienslof. Één basis, eindeloze mogelijkheden. In voorbereiding naar de Beste Aardbeienslof van Nederland geven patissiers Bart de Gans, Jurgen Koens en Hidde de Brabander inspiratie en tips & tricks voor de perfecte basis, een culinaire variant of een vegan slof van de toekomst.

Inspiratie