Vul jouw laatste gegevens in

Dit jaar bestaat de finaledag niet alleen uit de bekendmaking van de Beste Aardbeienslof van Nederland, maar is er ook een masterclass van Kiki Suijkerbuijk en nemen we je mee naar Prestige-teler Jannis van As. Hiervoor bieden we je de mogelijkheid om één gast mee te nemen naar het event.

    1. Geef aan of je een gast meeneemt en wat zijn/haar naam is. Daarnaast horen we graag of jij/jullie dieetwensen hebben voor de lunch.
    2. Maak een korte beschrijving (maximaal 40 woorden) over jouw aardbeienslof. Vermeld hierin o.a. de gebruikte technieken en de elementen die je verwerkt hebt in je aardbeienslof. De beschrijving wordt uitgedeeld aan de juryleden tijdens het beoordelen van de aardbeiensloffen in de voorronde.

Heb je vragen over de wedstrijd? Neem dan contact met ons op via info@prestigefruit.com

Masterclasses

De aardbeienslof. Één basis, eindeloze mogelijkheden. In voorbereiding naar de Beste Aardbeienslof van Nederland geven patissiers Bart de Gans, Jurgen Koens en Hidde de Brabander inspiratie en tips & tricks voor de perfecte basis, een culinaire variant of een vegan slof van de toekomst.

Inspiratie