Vraag het Prestige magazine aan!

Kersverse inspiratie voor bakkers, patissiers en chefs

Stilstaan zit niet onze natuur

Een fris en fruitige editie van het Prestige magazine is uit! Het magazine staat boordevol mooie telersverhalen, achtergronden, informatie en inspirerende recepturen voor zowel banketbakkers als patissiers en chefs. Het is altijd een feest om te mogen werken met chefs Thomas van Santvoort, Dennis Huwaë en Thijs Meliefste die steeds opnieuw gastronomische inspiratie weten te brengen. En we kijken we met bewondering naar de verfijning van de patisserie van Jurgen Koens.

Ambassadeur uit overtuiging

Twee maanden voor zijn overlijden spraken spraken we ambassadeur en patissier Maurits van der Vooren voor de laatste keer. In de zomer van 2020 werkten we voor de laatste keer samen. Klassiekers uit de banketbakkerij stonden centraal tijdens deze laatste reportage. Maurits volledig in zijn element, een meesterwerk in wording. Deze bijdrage is verschenen in het magazine.

Vraag je gratis magazine aan

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw bakkerij of restaurant? Laat nu je gegevens achter en ontvang de nieuwe editie van het Prestige magazine – 84 pagina’s vol met recepten, interviews, tips & tricks en meer. Gratis bezorgd! (Levertijd maximaal 3 weken)