Ons verhaal

Onze natuur, jouw signatuur

Voor Prestige start alles bij de telers van ons zachtfruit. Gedreven professionals met groene vingers en generaties aan kennis. Fruittelen draait om seizoen, natuur, aandacht en groei. Alleen als je daar zorgvuldig mee omspringt, krijg je het beste resultaat. Slechts de absolute topkwaliteit van de oogst van de beste telers, geplukt op het perfecte moment voldoet aan de voorwaarden van het zachtfruit van Prestige. En dat is goed nieuws voor de professionals in de foodservice.

 

Er is maar één kwaliteitsmerk voor zachtfruit waar foodprofessionals op kunnen vertrouwen. Het label Prestige garandeert het beste fruit van de hoogste kwaliteit en met de beste smaak. Met minder nemen we geen genoegen. Handgeplukt op Nederlandse bodem en op het optimale moment. Chefs, bakkers en patissiers kunnen erop vertrouwen dat Prestige ze helpt van hun stijl hun signatuur te maken.

Meer over ons ambacht

Het beste fruit van de hoogste kwaliteit en de beste smaak

Nederlandse bodem

Het fruit is altijd van Nederlandse bodem.

Beste smaak

Het fruit van Prestige heeft de tijd gekregen haar smaak volledig te ontwikkelen.

Hoogste kwaliteit

De producten van Prestige zijn het beste deel van het fruit van de oogst van de beste telers.

Handgeplukt

Het fruit van prestige wordt door de telers handmatig geselecteerd en geplukt.

Signatuur van de makers

De signatuur van onze telers vertaalt zich in de keuken in de optimale geur, smaak en textuur. De betrouwbare basis voor de perfecte bereiding. Daardoor kunnen de professionals in de keuken zich met volle aandacht richten op het toevoegen van hun unieke meerwaarde aan hun gerechten. Hun signatuur.

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

Nederlands fruit

Al het fruit van Prestige komt van Nederlandse bodem. Lokaal, vers en uit het seizoen. Dat zorgt voor een korte keten van oogst tot bord en garandeert de optimale smaak en kwaliteit.

Kennis en kunde

Prestige is een merk van FruitMasters. Een coöperatie van toptelers die gezamenlijk zorgen voor een uitzonderlijk aanbod op basis van de gedeelde kennis en kunde.

 

Meer over FruitMasters